Lindome Hälsokost / Medic or Rehab

Medic or Rehab startades i Göteborg 2009. Mottagningen flyttade 2016 in i Lindome Hälsokost och kan nu erbjuda behandlingar och ett komplett sortiment av de bästa hälsokostprodukterna för att hjälpa ditt välbefinnande.

Vi har Göteborg med omnejd som arbetsfält och arbetar med både privatpersoner och företag. Vi utför både manuella (behandlande/förebyggande massage) och maskinella behandlingar (ultraljud och elektroterapi).  Behandlingsmetoderna är individuella och syftar till att ge dig en snabb återhämtning.

Med 20 års erfarenhet inom vård, rehabilitering och idrott så har vi goda möjligheter att hjälpa just Dig!

Många skador kan förebyggas och genom ökad kunskap ger vi de bästa förutsättningar för ett långt och friskt liv. Vår vision är korta väntetider och att ge dig som kund tydlig information.

Hos Lindome Hälsokost finner du ett komplett sortiment av de bästa hälsokostprodukterna för att hjälpa ditt välbefinnande.

Lindome Hälsokost / Medic or Rehab


Kommunikationskraft Sverige i stolt samarbete med Medic or Rehab

Kommunikationskraft Sverige i samarbete med Medic or Rehab AB kan nu erbjuda en skräddarsydd kombination av samtal och massage för att ge dig möjligheten att arbeta med din stress ur ett helhetsperspektiv.

Samtal:
  • Hur identifierar jag negativ stress
  • Hur påverkar den mig
  • Verktyg för att hantera den
Massage:
  • Lösa upp stela muskler
  • Bidrar till bättre återhämtning
  • Lindrar värk
  • Förebygger skador
  • Lugnar nervsystemet


Om Nathaly

nathaly

Nathaly är grundare av Medic or Rehab och från och med 2016 ägare till Lindome Hälsokost.

Har arbetat som undersköterska sedan 1994 med bland annat rehabilitering, är sedan 2010 utbildad Rehabiliteringsterapeut (tidigare Fysioterapeut) och behandlar främst smärttillstånd och funktionsproblem i rörelseapparaten, där elstimulering och ultraljud ger snabbare återhämtning.

Elektroterapi har en rad olika användningsområden beroende på vilken strömfrekvens som används. Behandling med elektroterapi är speciellt effektivt vid smärttillstånd men även svullnader och inflammationer.

Ultraljud som är en helt smärtfri behandlingsmetod är speciellt effektiv på sen- och ligamentskador men även muskelbristningar.

Hör av dig om du har frågor om de olika behandlingarna som erbjuds.